İyi Bir Uyku İçin..

İyi Bir Uyku icin

İnsan vücudu mükemmel yapısıyla yüz yıllardır çözülmeye çalışan mucizevi bir mekanizmadır. Bu mekanizma çeşitli kimyasal ve fiziksel olaylarla canlılığını sürdüren doku ve organlardan oluşan sistemlerin bütünüdür.

 

Vücudumuzun sağlıklı, uyumlu ve dengeli olması vücut sistemlerinin birbirleri ile iyi iletişim halinde olması ile sağlanır. Kişinin kendisini uykusuz, stresli, yorgun, bitkin ve halsiz hissetmesi vücuttaki iletişim eksikliğinin sonuçları olarak karşımıza çıkar. İyi bir iletişimde yüksek performans, motivasyon, konsantrasyon ve yaşam sevincini beraberinde getirir. Vücuttaki bu iletişim, vücut meridyenleri sayesinde sağlanır. Bu meridyenler vücut yüzeyinde bulunan iletişim kanallarıdır.

 

Vücut içerisinde ki iletişimi düzenlemek için hareket terapisi, taş terapisi ve meditasyon gibi pek çok alternatif terapi yöntemi geliştirilmiştir. Bu çeşitli yaklaşımların ortak noktası vücuttaki iletişimi destekleyerek kişinin kendini daha iyi ve yenilenmiş hissetmesine katkı sağlamaktır.

 

SLEEP ART size, sağlıklı ve huzurlu bir uyku vaat ediyor. Sabahları, sadece yorgunluk ve stresten arınmış bir güne değil, mutlu ve huzurlu bir güne başlamanızı sağlayacak olan SLEEP ART yataklar ile uyku konforunuzu maksimum yaşayacaksınız.

Etiketler: blog yazıları
Ekim 27, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR